Maden İlkokulu

WEB https://bayburtmadenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ŞİNGAH MAH. ÇAYKARA YOLU CAD. BAYBURT İMAM HATIP LISESINADOLU BLOK NO 88 İÇ KAPI NO 0 MERKEZ / BAYBURT
VİZYON : Yıl içerisinde diğer Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından gelişmeleri takip edilen,örnek alınan,İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm bağlı birimlerinde "Çağın gerektirdiği bilgi, teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, okulların değerlerini ve başarılarını da geliştirerek, Türkiye´de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, ilkeli, etik değerlere bağlı, seçkin bir kurum olmaktır".
MİSYON : Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, milli ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Şehir için belediye otobüsleri ve halk minibüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Şehir Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bayburt il merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :